Predavanje “Agilna paradigma projektnog menadžmenta u korporacijama – izazovi primene”

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

PMI Srbija ogranak organizuje i poziva vas na online predavanje „Agilna paradigma projektnog menadžmenta u korporacijama – izazovi primene“ koje će se održati online 19.11.2021. u 18h.

Ovo predavanje ima za cilj da projektnim menadžerima, liderima, poslovnim analitičarima i članovima tima približi osnove agilne paradigme projektnog menadžmenta – principe, prakse i koristi.
Nakon ovog predavanja moći ćete da razumete:

  • razlike agilnog i Voterfola,
  • svrhu prelaska organizacije na agilno upravljanje projektima, 
  • prednosti i najbolje prakse agilnih metodologija,
  • uloge u agilnim timovima, 
  • male/kontinuirane isporuke, itd…   

Predavač:
Nikola Perić je zaposlen na poziciji Menadžera portfolia projekata kompanije Mozzart, regionalnog lidera u oblasti igara na sreću u Jugoistočnoj  Evropi. Nikola poseduje preko dve decenije iskustva u projektnom menadžmentu i više od 10 godina u agilnom koučingu u različitim oblastima uključujući informaciono komunikacione tehnologije, informacionu bezbednost, energetiku, transport, igre na sreću i klađenje, medije, naftnu industriju kao i obrazovanje. Nikola je doktorant računarskih nauka. Diplomirao je računarstvo i informatiku na Beogradskom univerzitetu. Fokus njegovog naučnog istraživanja je na konceptima kriptologije i mašinskog učenja. Sertifikovani je agilni kouč. Aktivno piše stručne radove, a svoja zapažanja prezentuje na konferencijama i panelima. Njegova interesovanja su agilni projektni i procesni menadžment, agilna transformacija i primena agilnog načina razmišljanja, vrednosti i principa u praksi.   

Prisustvo predavanju je slobodno, bez plaćanja kotizacije. Potrebno je da svoje prisustvo potvrdite popunjavanjem sledeće forme za prijavu.

Predavanje će biti na srpskom jeziku.
Vidimo se!

Napomena: Vlasnici PMI sertifikata će svojim prisustvom predavanju ostvariti pravo na 1 PDU.

PMI Serbia Chapter

More to explorer

Leave a Reply