Zadovoljstvo nam je da Vas pozovemo na 6. po redu Konferenciju Projektne zajednice – Project Society Conference (PSC) 2019, koja se održava 21. oktobra u hotelu „Hilton” u Beogradu.

Ovu stručnu konferenciju organizuje Udruženje za upravljanje projektima – PMI ogranak Srbija (PMI Serbia Chapter) sa ciljem da okupi profesionalce iz različitih sektora koji će kroz razmenu iskustava, predavanja, prezentacije i radionice pokušati da približe profesiju projektnog menadžmenta svim strukturama i objasne neophodnost strukturiranog upravljanja i vođenja projekata upotrebom PMI standarda, metodologije i najboljih praksi sakupljenih iz čitavog sveta.

Tema ovogodišnje konferencije je Change Management i svi izazovi sa kojima se suočavaju organizacije koje prolaze kroz proces transformacije, period akvizicije ili spajanja, promene korporativne kulture ili strukture, uvođenja inovativnih alata i softvera u svakodnevni rad ili jednostavno žele da uvedu savremeniji model poslovanja.  

Naša konferencija je sada već tradicionalno mesto okupljanja i ostvarivanja novih poslovnih kontakata profesionalaca iz skoro svih privrednih grana kao što su: IT sektor, telekomunikacije, finansije i bankarstvo, industrija, građevina, saobraćaj, zdravstvo, obrazovanje, naučno-istraživačke i akademske institucije, kao i javni sektor. Ove godine očekujemo preko 180 gostiju iz zemlje i sveta!

Među eminentnim govornicima iz zemlje i inostranstva, koji će kroz brojna predavanja i radionice 21. oktobra sa nama podeliti znanja i iskustva o upravljanju organizacionim promenama, naći će se i:

  • Peter Kalmar, Mađarska, suosnivač i generalni partner Flow International; bivši predsednik IODA-e (International Organization Development Association)
  • Dr Nikolaos Dimitriadis, MBA, Grčka, generalni direktor Trizma Neuro, “University of Sheffild”
  • Miroslav Janković, PMP, Srbija, Modern Management Consulting
  • Dalibor Harmina, Hrvatska, Beta Tau Beta – Atlassian Solution Partner (Jira & Change management)
  • Andreas Madjari, Ing., PMP, Austrija, Project Management Governance, Erste Group Bank AG

i mnogi drugi.

Ovo je i godina kada PMI International proslavlja 50 godina postojanja i uspešnog rada u čitavom svetu, tako da pozivamo Vas i sve Vaše kolege da nam se pridružite 21. oktobra u Beogradu i uveličate naš događaj.

Ne propustite priliku da ranom registracijom do 1. septembra putem registracione forme obezbedite sebi popust, te da unapredite svoje znanje o upravljanju organizacionim promenama i steknete vredne PDU jedinice.

Posle uspešneg podnošenja registracione prijave, na prijavljenu email adresu će stići instrukcije za uplatu kotizacija, u roku od par dana.