Proslava 20 godina postojanja PMI Ogranka Srbija

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
PMI Ogranak Srbija je proslavila 20 godina postojanja 15. novembra 2023. godine u sred ušća Save u Dunav, na brodu, uz veselu muziku i posluženje sa 70-ak članova koji su se odazvali pozivnici na rođendan. Tokom ovih godina, naš Ogranak je prošao kroz mnoge lepe i teške momente, razvijao se, učio na svojim greškama i uživao u pohvalama.Pred nama je još puno ciljeva, ideja, radosnih događaja, koje želimo da realizujemo sa svojim članovima i još jače utemeljimo zajednicu profesionalnih projekt menadžera u Srbiji.Izdvojili bi smo 3 glavna događaja večeri:
  • Naš prvi i sada počasni predsednik Zoran Ljubičić je poklonio sadašnjem Odboru prvu Povelju osnivanja PMI Srbija, nekada Jugoslavija, od …
  • Objavili smo pokretanje prvog Programa kontinuiranog učenja, namenjen prvenstveno našim članovima imeđu 5-15 godina iskustva.
  • Objavili smo pokretanje prvog Mentroskog programa ikada, namenjen našim članovima 0-3 godine iskustva (polaznici) i onima sa 15+ godina iskustva u upravljanju projektima (mentori).
Plovili smo rekom oko 3 sata, družili se, razgovarali o nekim prošlim vremenima i radovali se nekim predstojećim događajima.
Nadamo se da ćete nam se i Vi pridružiti, dragi čitaoče i čitateljeko, na nekoj od narednih proslava – 30, 40, 50 godina postojanja i još mnogo značajnih jubileja.

More to explorer

Leave a Reply