Centralni događaj četvrte međunarodne Project Society Conference, koju je organizovao PMI ogranak Srbija uz podršku pokrovitelja i sponzora, održan je u beogradskom hotelu Crowne Plaza 23. maja 2017. godine. Glavna tema konferencije bila je agilni pristup upravljanju projektima.

Konferenciji je prisustvovalo preko 170 domaćih i inostranih gostiju iz 9 zemalja (Kanada, Belgija, Grčka, Poljska, Slovenja, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora i Srbija). Kroz čak 11 predavanja koja su se bavila teorijom i praksom kao i trendovima agilnog pristupa upravljanja projektima, predstavilo nam se 6 inostranih i 5 domaćih govornika. A ugostili smo i predstavnike vise od 50 kompanija od kojih su najbrojniji bili iz sektora Telekomunikacija, IT-a, Bankarstva i Građevine.

Podsećamo da je centralnom događaju ovogodišnje Project Society Conference prethodio akademski dan konferencije pod nazivom Facing the Future, održan 22. maja 2017, koji je bio rezervisan za studente i njihova dostignuća u oblasti projektnog menadžmenta. Akademski dan konferencije organizovan je na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu.

U nastavku možete pogledati najzanimljivije video materijale i fotografije sa centralnog događaja Project Society Conference 2017.

Fotografije sa centralnog događaja Project Society Conference 2017 možete pogledati OVDE.


Predkonferencijski PSC2017 događaj (Academic Day) je održan 22. maja 2017. godine na Fakultetu tehničkih nauka (FTN) u Novom Sadu i rezervisan je za studente i njihova dostignuća u oblasti projektnog menadžmenta.

Glavna tema ovogodišnje konferencije je bila Agilni pristup upravljanju projektima.

Najznačajnije teme konferencije su bile:

  • Sprovođenje organizacionih promena kroz agilne projekte;
  • Agilnost kao preduslov za digitalnu transformaciju;
  • Liderstvo, kolaboracija i timska sinergija kao faktori agilnosti;
  • Uloga PMO u agilnoj transformaciji;
  • Lični profesionalni razvoj i razvoj kompetencija;
  • Metode za unapređenje uspešnosti projekata isprobane u praksi;
  • Primena inovativnih pristupa upravljanju projektima i naučene lekcije.

Vlasnicima PMI sertifikata omogućeno je prijavljivanje 8 PDU poena za celodnevno prisustvo na Konferenciji.

 

GOVORNICI PSC2017

 

SPONZORI PSC2017

GENERALNI SPONZOR

PARTNER

BRONZANI SPONZORI

PRIJATELJ