Drage kolege,

Nakon završene Project Society Conference 2016, svoje PDU možete prijaviti u svojstvu učesnika konferencije i u svojstvu predavača na konferenciji. Za sve učesnike konferencije predviđeno je 6 PDU a za predavače na konferenciji dodatni PDU se prijavljuju u skladu sa zvaničnim „PDU Category Caps and Rules“.

Učesnici konferencije prijavljuju PDU tako što se prijave na stranu „Continuing Certification Requirements System“ (https://ccrs.pmi.org/Claim) i odaberu Course or Training.

Zatim treba popuniti polja:

Provider number: C267

Activity number: PSC-2016

Zatim popunite datum „Date started“ i „Date complited“ 17.05.2016 i složite se sa izjavom o prijavljivanju PDU „I agree this claim is accurate“ i kliknete na Submit. Proces prijavljivanja PDU za učesnike konferencije je završen.

Predavači na konferenciji prijavljuju dodatne PDU tako što se prijave na stranu „Continuing Certification Requirements System“ (https://ccrs.pmi.org/Claim) i odaberu Give a Presentation.

Zatim treba popuniti:

Audience: PMI Serbia Chapter PSC-2016

Presentation Title: popuniti odgovarajućom temom

Description: popuniti

„Date started“ i „Date complited“: 17.05.2016

PDUs claimed: Ovde treba upisati broj PDU u skladu zvaničnim „PDU Category Caps and Rules“.

Treba se složiti sa izjavom o prijavljivanju PDU „I agree this claim is accurate“ i kliknuti na Submit. Proces prijavljivanja PDU za predavače na konferenciji je završen.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nedoumice možete nas kontaktirati na board@pmi-serbia.rs