konferencija__facing_the_future_2016___plakat-page-001

Poštovani prijatelji,

Čast nam je da Vas pozovemo u Beograd na akademski dan konferencije Project Society Conference 2016 pod nazivom „Facing the Future 2016“ koju PMI ogranak Srbija realizuje u partnerstvu sa Katedrom za upravljanje projektima u građevinarstvu Građevinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

PMI ogranak Srbija postoji od 2001. godine kao neprofitna, profesionalna organizacija projektnih menadžera i integralni deo Instituta za upravljanje projektima, međunarodne asocijacije projektnih menadžera. Pre dve godine PMI ogranak Srbija pokrenuo je program konferencije u domenu upravljanja projektima Project Society Conference (PSC), a prošle godine je po prvi put održan akademski dan konferencije u Novom Sadu u saradnji sa Fakultetom tehničkih nauka.

Akademski dan ovogodišnje Konferencije održaće se u ponedeljak 16. maja 2016. godine u Svečanoj sali Građevinskog fakulteta od 9:30 do 16 časova.

Očekujemo da će se okupiti profesionalci u oblasti projektnog menadžmenta iz privrede i akademskih krugova – sadašnji i budući – a tu prvenstveno mislimo na studente koji će imati priliku da izlože svoje prezentacije iz ove oblasti.

Ovom prilikom želimo da Vas zamolimo da pozovete svoje studente da učestvuju kao i da podelite informaciju o ovom događaju na svom sajtu.

Za promociju možete iskoristiti promotivni plakat za akademski dan koji dostavljamo u prilogu, a smernice za prijavu radova nalaze se na našem sajtu www.grf.bg.ac.rs  

Biće nam zadovoljstvo da svojim prisustvom uveličate naš akademski dan.

Hvala na podršci i dobro nam došli!