Project Society Conference 2016 – Belgrade, May 17th, Crowne Plaza Hotel

Project Society Conference 2016 – Belgrade, May 17th, Crowne Plaza Hotel

Kategorija: Aktuelnosti, Project Society Conference,

Poštovane kolege i prijatelji,

Koristimo priliku da vas još jednom podsetimo i pozovemo na našu Project Society Conference 2016, koja će biti održana 17. maja u hotelu Crowne Plaza u Beogradu.

Prijavite svoje učešće OVDE i obezbedite specijalan popust na cenu kotizacije sve do 30. aprila.

Pre dve godine PMI ogranak Srbija pokrenuo je program konferencije u domenu upravljanja projektima, sa ciljem da u Srbiji i regionu promoviše profesiju rukovodilaca projekata, PMI, da privuče nove članove, ali i da postojećim članovima pruži dodatne mogućnosti za lični profesionalni razvoj.

Ove godine PMI ogranak Srbija organizuje treću međunarodnu Project Society Conference. Konferencija će, kao i prošle godine, biti organizovana u dva dana, 16. i 17. maja 2016. godine. Glavna tema će biti Upravljanje rizicima.

Akademski dan konferencije biće održan prvog dana, 16. maja, i rezervisan je za studente i njihova dostignuća u oblasti projektnog menadžmenta. Domaćin ovogodišnjeg akademskog dana biće Građevinski fakultet u Beogradu.

Centralni događaj konferencije rezervisan je za 17. maj 2016. godine u prelepom ambijentu beogradskog hotela Crowne Plaza.Najznačajnije teme konferencije, pored glavne teme, biće:

  • Upravljanje projektima, programima i portfolijima;
  • Upravljanje projektima u javnom sektoru i EU integracije;
  • Lični profesionalni razvoj i razvoj kompetencija;
  • Upravljanje projektima u formalnom obrazovanju;
  • Novi trendovi u upravljanju projektima;
  • Primeri najbolje prakse u upravljanju projektima.

Bilo bi nam veliko zadovoljstvo ukoliko bi, kao govornik, želeli da podelite vaše znanje sa ostalim učesnicima konferencije. Ukoliko ste zainteresovani, pozivamo vas da posetite stranicu na našem sajtu Prijava govornika i da popunite svoju aplikaciju.

Vidimo se na PSC 2016!