Predavanje na temu: Uloga i značaj primene sledljivosti u upravljanju projektima

Kategorija: Aktuelnosti, Profesionalni razvoj,

U prostorijama Privredne komore Beograda u večernjim časovima 29. februara održan je još jedan „Knoweldge sharing and networking event“ u organizaciji PMI Serbia Chapter-a. Tema ovog skupa bila je „Uloga i značaj primene sledljivosti u upravljanju projektima“. Događaju su prisustvovali članovi PMI i profesionalci iz oblasti upravljanja projektima koji su imali priliku da čuju veoma zanimljivo predavanje g. Zvonimira Dudana, istaknutog profesionalca u upravljanju projektima sa bogatim internacionalnim iskustvom.

Na početku događaja prisutnima se obratio Predsednik PMI Serbia Chapter-a, g. Milan Šmigić, izražavajući zahvalnost predavaču i Privrednoj komori Beograda na gostoprimstvu. G. Šmigić je naglasio značaj ovakvih događaja i najavio aktivnije angažovanje PMI Srbia Chapter-a u oblasti pripreme projektnih predloga za fondove EU.

Prisutnima se obratila i gđa Dragana Milojević, Podpredsednik PMI Serbia Chapter-a, najavljujući održavanje godišnje skupštine članova u martu, lansiranje nove Internet prezentacije PMI Serbia Chapter-a i tradicionalnu seriju besplatnih radionica za pripremu ispita za PMI sertfikiate koje se organizuju za članove PMI Serbia Chapter-a.

Radionice će se održavati počev od 06. marta u prostorijama Telekom Srbija, a novina je da će prve tri radionice biti otvorenog tipa. Nakon obraćanja zvaničnika PMI Serbia Chapter-a počelo je predavanje g. Zvonimira Dudana, Lead Executive Architect za EMEA i Indiju u kompaniji Unisys, na temu „Uloga i značaj primene sledljivosti u upravljanju projektima“. Prisutni su imali priliku da čuju kako se pristupa konceptu upravljanja projektima u velikim sistemima kao što su Unisys, Cap Gemini, PDS, u kojima je g. Perić sticao svoje dugogodišnje iskustvo.

Naročito interesantne su bile prezentacije različitih alata za ocenu uspešnosti realizacije projekata i primenu sledljivosti. Događaj je završen tradicionalnim druženjem uz prigodan koktel i PMI kolačiće.