PMI Region 8 Meeting – Beograd, Srbija – Novembar 9 – 11, 2018 – Hotel Hilton Beograd

PMI Region 8 Meeting – Beograd, Srbija – Novembar 9 – 11, 2018 – Hotel Hilton Beograd

Kategorija: Aktuelnosti, Nastupi PMI, Profesionalni razvoj,

Želimo da Vas pozovemo na PMI Region 8 Meeting 2018 koji se održava od 9-11. novembra u hotelu Hilton Beograd.

Ovo je jedan od najznačajnijih evropskih PMI događaja čiji je cilj da inspiriše i podrži volontere koji vode PMI udruženja širom Evrope.
PMI Region 8 Meeting je prepoznatljiv ne samo zbog obrazovnih sesija iz oblasti liderstva i upravljanja PMI ograncima, već i zbog sjajnih mogućnosti za druženje i razmenu ideja između više od 180 delegata, PMI lidera iz Evrope, kroz bogat networking program.

Naše udruženje PMI Srbija Chapter ima tu čast da bude domaćin ovogodišnjeg PMI Region 8 Meeting-a, podržanog od strane PMI Europe Office i Regionalnih mentora.

Ovaj izbor Srbije i Beograda nije slučajan, već predstavlja značajno priznanje i potvrdu 15-godišnjem predanom radu našeg Udruženja i našem celokupnom doprinosu PMI zajednici, ali s druge strane i veliku odgovornost za nas kao organizatora ovako značajnog događaja.

Naš cilj je da predstavimo na najbolji način našu zemlju, Beograd i naše Udruženje, da goste iz Evrope dočekamo srdačno i prijateljski i učinimo njihov boravak ovde kao i ceo PMI Region 8 Meeting nezaboravnim!

 

Za sve posetioce smo pripremili korisnu brošuru sa osnovnim informacijama: Region8.Arrival.Info

 

Kako bi sagledali mogućnosti koje Beograd pruža i najbolje iskoristili vreme tokom svog boravka, evo nekoliko interesantnih linkova: